MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Chris Pratt US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
chris pratt act.jpg Talent: 67 67
Popularność: 65 65
Dramat: 62 62
Humor: 69 69
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0695435/  http://www.filmweb.pl/person/Chris+Pratt-134764 Akcja: 75 75
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2014-08-27 17:31:11 / Aktualizacja: 2019-09-06 06:59:21 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Chris Pratt
Filmography:
 2018 Untitled Jurassic World Sequel
 2018 Avengers: Infinity War
 2017 Guardians of the Galaxy Vol. 2
 2016/I Passengers
 2016 The Magnificent Seven
 2015 Jem and the Holograms
 2015 Jurassic World
 2014 Guardians of the Galaxy
 2014 The Lego Movie
 2013 Delivery Man
 2013 Her
 2013 Movie 43
 2012 Zero Dark Thirty
 2012 The Five-Year Engagement
 2011 What's Your Number?
 2011 10 Years
 2011 Moneyball
 2011 Take Me Home Tonight
 2009 Jennifer's Body
 2009/II Deep in the Valley
 2009 Bride Wars
 2008 Wanted
 2008 Wieners
 2007 Walk the Talk
 2005 Strangers with Candy
 2003 The Extreme Team