MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Chadwick Boseman US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
chadwick boseman act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 52 52
Dramat: 68 68
Humor: 45 45
Główne   1   2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1569276/ Akcja: 64 64
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-13 22:31:16 / Aktualizacja: 2019-09-06 06:58:48 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Chadwick Boseman
Filmography:
 2019 Untitled Avengers Movie
 2018 Avengers: Infinity War
 2018 Black Panther
 2017 Marshall
 2016 Message from the King
 2016 Captain America: Civil War
 2016 Gods of Egypt
 2014 Get on Up
 2014/I Draft Day
 2013 42
 2012 The Kill Hole
 2008 The Express