MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Zachary Levi US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
zachary levi act.jpg Talent: 64 64
Popularność: 53 53
Dramat: 51 51
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1157048/ Akcja: 55 55
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-03 12:04:40 / Aktualizacja: 2019-09-06 07:05:29 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Zachary Levi
Filmography:
 2019 Shazam!
 2018 Office Uprising
 2018 Blood Fest
 2017 The Star
 2017 Thor: Ragnarok
 2013 Thor: The Dark World
 2010 Tangled
 2009 Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
 2009 Stuntmen
 2008 Shades of Ray
 2008 An American Carol
 2008 Wieners
 2007/I Spiral
 2006 Big Momma's House 2