MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Jessica Brown Findlay GB aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2011-01-01
jessica brown findlay act.jpg Talent: 62 62
Popularność: 49 49
Dramat: 63 63
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3726887/ Akcja: 39 39
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-04 09:20:25 / Aktualizacja: 2019-09-05 14:44:23 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Jessica Brown Findlay
Filmography:
 2019 Iris Warriors
 2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
 2017 Monster Family
 2017 England Is Mine
 2016 This Beautiful Fantastic
 2015 Victor Frankenstein
 2014 The Riot Club
 2014/II Lullaby
 2014 Winter's Tale
 2011 Albatross