MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Dave Bautista US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: Mr Rapist ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
dave bautista act.jpg Talent: 53 53
Popularność: 62 62
Dramat: 51 51
Humor: 54 54
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1176985/ Akcja: 78 78
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-01-04 18:37:02 / Aktualizacja: 2019-09-06 06:59:53 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Dave Bautista
Filmography:
Escape Plan 3: Devil's Station
2019 My Spy
2019 Stuber
2019 Avengers: Endgame
2018 Master Z: Ip Man Legacy
2018 Final Score
2018 Escape Plan 2: Hades
2018 Hotel Artemis
2018 Avengers: Infinity War
2017 Blade Runner 2049
2017 Guardians of the Galaxy Vol. 2
2017 Bushwick
2016 Enter The Warriors Gate
2016 Kickboxer: Vengeance
2016 Marauders
2016 The Boss
2015 Heist
2015 Spectre
2015 L.A. Slasher
2014 Guardians of the Galaxy
2013 Riddick
2012 The Man with the Iron Fists
2011 House of the Rising Sun
2009 My Son, My Son, What Have Ye Done
2006 Relative Strangers