MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jessie T. Usher US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
jessie t usher act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 40 40
Dramat: 45 45
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1900772/ Akcja: 55 55
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-02-17 17:21:37 / Aktualizacja: 2019-09-05 15:12:55 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Jessie T. Usher
Filmography:
2019 The Banker
2019 Shaft
2018 Ride
2017 Stronghold
2016 Almost Christmas
2016 Independence Day: Resurgence
2014 When the Game Stands Tall
2013 Teenage
2013 InAPPropriate Comedy
2010 Beautiful Boy