MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Isabela Moner US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2013-01-01
isabela moner act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 47 47
Dramat: 61 61
Humor: 53 53
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm5097044/ Akcja: 51 51
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-02-22 23:07:30 / Aktualizacja: 2019-09-14 07:16:03 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Isabela Moner
Filmography:
Let It Snow
2019 Dora and the Lost City of Gold
2018 Instant Family
2018 Sicario: Day of the Soldado
2017 The Nut Job 2: Nutty by Nature
2017 Transformers: The Last Knight
2016 Middle School: The Worst Years of My Life
2013 The House That Jack Built