MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Michael Kelly US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1998-01-01
michael kelly act.jpg Talent: 55 55
Popularność: 40 40
Dramat: 63 63
Humor: 43 43
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0446672/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-29 22:12:50 / Aktualizacja: 2019-09-06 07:11:39 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Michael Kelly
Filmography:
2018 All Square
2016 Viral
2015 Secret in Their Eyes
2015 Everest
2013 Man of Steel
2013 Now You See Me
2012 Chronicle
2011 The Adjustment Bureau
2010 Fair Game
2009 Did You Hear About the Morgans?
2009 The Afterlight
2009 Law Abiding Citizen
2009 Defendor
2009 Tenderness
2008 The Narrows
2008 Changeling
2007 Tooth and Nail
2007 Broken English
2006 Invincible
2006 Out There
2005 Loggerheads
2004 Dawn of the Dead
2000 Unbreakable
1999 Man on the Moon
1998 Origin of the Species
1998 River Red