MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Lucy Davis GB aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1997-01-01
lucy davis act.jpg Talent: 55 55
Popularność: 44 44
Dramat: 35 35
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 68 68
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0205063/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-06-16 08:45:17 / Aktualizacja: 2019-09-14 07:13:58 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Lucy Davis
Filmography:
2017 Wonder Woman
2014 Postman Pat
2011 Some Guy Who Kills People
2009 All About Steve
2009 Bob Funk
2008 Shades of Ray
2006 Garfield 2
2006 The TV Set
2005 Rag Tale
2004 Shaun of the Dead
2004 Sex Lives of the Potato Men
2002 Nicholas Nickleby
1997 The Gambler