MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Makoto Shinkai JP reżyser ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: Andy ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
makoto shinkai dir.jpg Talent: 70 70
Popularność: 58 58
Dramat: 76 76
Humor: 30 30
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1396121/ Akcja: 52 52
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-12 04:44:28 / Aktualizacja: 2019-09-13 16:48:03 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Makoto Shinkai
Filmography:
2019 Weathering with You
2016 Your Name.
2013 The Garden of Words
2011 Children Who Chase Lost Voices
2007 5 Centimeters Per Second
2004 The Place Promised in Our Early Days