MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Alexia Fast CA aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
alexia fast act.jpg Talent: 52 52
Popularność: 40 40
Dramat: 56 56
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2145177/ Akcja: 38 38
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-15 13:18:01 / Aktualizacja: 2019-09-06 14:26:10 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Alexia Fast
Filmography:
We Had It Coming
2018 The Ninth Passenger
2017 Eye on Juliet
2014 Grace: The Possession
2014 The Captive
2012 Jack Reacher
2012 Blackbird
2012 Last Kind Words
2010 Triple Dog
2010 Repeaters
2009 Hungry Hills
2009 What Goes Up
2009 Helen
2007 Kickin' It Old Skool
2006 Fido