MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Angela Sarafyan AM aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2004-01-01
angela sarafyan act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 39 39
Dramat: 50 50
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1494168/ Akcja: 37 37
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-15 13:31:52 / Aktualizacja: 2019-09-06 14:20:50 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Angela Sarafyan
Filmography:
2019 Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
2018 We Are Boats
2016 The Promise
2016 Mercury Plains
2015 Me Him Her
2015 1915
2014 Never
2013 Paranoia
2013 Me You and Five Bucks
2013 The Immigrant
2013 Noise Matters
2012 Speed Demons
2012 Lost and Found in Armenia
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2011 A Good Old Fashioned Orgy
2011 American Animal
2009 Love Hurts
2009 Repo Chick
2008 The Informers
2008 A Beautiful Life
2007 On the Doll
2007 Kabluey
2005 Halfway Decent
2004 The Last Run