MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Bridget Moynahan US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
bridget moynahan act.jpg Talent: 60 60
Popularność: 59 59
Dramat: 62 62
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0005256/ Akcja: 66 66
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-16 07:40:41 / Aktualizacja: 2019-09-13 07:58:55 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Bridget Moynahan
Filmography:
2019 Crown Vic
2017 John Wick: Chapter 2
2014 The Journey Home
2014 John Wick
2014 Small Time
2011 Battle Los Angeles
2010 Ramona and Beezus
2007 Noise
2007 Prey
2006 Unknown
2006 Gray Matters
2005 Lord of War
2004 I, Robot
2003 The Recruit
2002 The Sum of All Fears
2001 Serendipity
2000 Whipped
2000 Coyote Ugly
2000 Trifling with Fate
2000 In the Weeds
1999 Row Your Boat