MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Richard Shepard US reżyser ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1991-01-01
richard shepard dir.jpg Talent: 56 56
Popularność: 44 44
Dramat: 61 61
Humor: 65 65
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0791672/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-16 22:06:20 / Aktualizacja: 2019-09-06 07:28:20 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Richard Shepard
Filmography:
2018 The Perfection
2013 Dom Hemingway
2009 I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale
2007 The Hunting Party
2005 The Matador
2000 Mexico City
1999 Oxygen
1995 Mercy
1991 The Linguini Incident