MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Emily Browning AU aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
emily browning act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 59 59
Dramat: 60 60
Humor: 37 37
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0115161/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-16 23:56:18 / Aktualizacja: 2019-09-13 08:12:22 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Emily Browning
Filmography:
2017 Golden Exits
2016 Shangri-La Suite
2015 Legend
2014 Pompeii
2014 God Help the Girl
2013 Plush
2013 Summer in February
2013 The Host
2013 Magic Magic
2011 Sleeping Beauty
2011 Sucker Punch
2009 The Uninvited
2006 Stranded
2004 Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
2003 Ned Kelly
2003 Darkness Falls
2002 Ghost Ship
2001 The Man Who Sued God