MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Aidan Turner IE aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
aidan turner act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 41 41
Dramat: 56 56
Humor: 46 46
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2636108/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-17 14:43:02 / Aktualizacja: 2019-09-13 14:52:49 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Aidan Turner
Filmography:
2019 Love Is Blind
2018 The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot
2017 Loving Vincent
2016 The Secret Scripture
2014 The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2013 The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013 The Mortal Instruments: City of Bones
2012 The Hobbit: An Unexpected Journey
2008 Alarm