MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Isabelle Fuhrman US aktor ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
isabelle fuhrman act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 44 44
Dramat: 58 58
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2265157/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-17 14:54:00 / Aktualizacja: 2019-09-13 14:50:56 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Isabelle Fuhrman
Filmography:
Tape
2018 Hellbent
2018 Good Girls Get High
2018 Down a Dark Hall
2016 1 Night
2016 Dear Eleanor
2016 Cell
2014 The Snow Queen 2
2014 All the Wilderness
2013 After Earth
2013 Don't Let Me Go
2012 The Hunger Games
2011 From Up on Poppy Hill
2011 Salvation Boulevard
2010 A Turtle's Tale: Sammy's Adventures
2009 Orphan
2007 Hounddog