MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Mary Harron CA reżyser ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1996-01-01
mary harron dir.jpg Talent: 59 59
Popularność: 50 50
Dramat: 65 65
Humor: 30 30
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0366004/ Akcja: 30 30
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-23 13:34:32 / Aktualizacja: 2019-09-05 15:34:00 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Mary Harron
Filmography:
Dali Land
2018 Charlie Says
2014 We the Economy: 20 Short Films You Can't Afford to Miss
2011 The Moth Diaries
2005 The Notorious Bettie Page
2000 American Psycho
1996 I Shot Andy Warhol