MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jeff Wadlow US reżyser ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2005-01-01
jeff wadlow dir.jpg Talent: 48 48
Popularność: 49 49
Dramat: 48 48
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0905592/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-08-23 21:05:09 / Aktualizacja: 2019-09-05 15:32:40 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Jeff Wadlow
Filmography:
Danger Girl
2020 Fantasy Island
2018 Truth or Dare
2016 True Memoirs of an International Assassin
2013 Kick-Ass 2
2008 Never Back Down
2005 Cry Wolf