MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Deon Taylor US reżyser ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2013-01-01
deon taylor dir.jpg Talent: 40 40
Popularność: 47 47
Dramat: 55 55
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1938064/ Akcja: 42 42
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-09-12 00:00:27 / Aktualizacja: 2019-09-13 08:22:40 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Free Agents (announced)
Akuma (post-production)
2020 Fatale (post-production)
2019 The House Next Door (post-production)
2019/I Black and Blue (post-production)
2019/I The Intruder
2018 Traffik
2016 Meet the Blacks
2014/I Supremacy
2013 Tony Roberts: I'm Different